Сейчас смотрят

Напишите на своей странице пост с рассказом о любом интересном событии из вашей жизни, добавьте к нему хэштег #хочунарамблер и ждите возможно, именно ваш рассказ станет новостным поводом дня. В Киеве20, парад старинных автомобилей в Сокольниках..
Читать дальше
Cсылки содержат информацию только о владельце(-ах) профиля. Запрещается оставлять ссылки на сайты организаций, групп, в том числе сайты свинг-клубов (кроме ссылок на личные анкеты). Дети играют во дворах, девочки-подростки носят продам коляску mutsy курортный городок фото..
Читать дальше

Аз проститутки


аз проститутки

ги интересува как си се кефила и кво си правила. Първо се дърпах, после се колебаех, накрая се пречупих защото вече си падах ужасно много по него, а мисълта, че един ден trololo сайт знакомств уж ще бъде само мой ме крепеше. Премести ме там при нея. Аз не бях проститутка, бях съпруга на такъв мъж. Само на един достойнството му е непокътнато. Исус влязъл в стаята. Е както виждаш избрала си си мъж, който ти е направил живота черен. Именно там можеш да поискаш 50 евро отгоре за да целунеш клиент по устата, и именно там те минават по над 10 човека на ден за да изкараш именно тези пари!

След втората седмица започнах да се усещам, че тези сайты знакомств для одиноких женщин пари заминават по "странни разходи и че след като той не идва нещо не е наред. Много ми е мъчно за всички за вас. На улицата никога не бих си позволила да работя, според мен е много опасно, работех в клуб, за който полицията добре знаеше с какво се занимава, но шефката ми буташе подкупи и не само не правеха проблеми, дори при проблем с клиент бяха готови. Вижте и филма "защо дъщеря ми" направен е по истински случай. На ден искарвах по около 400-500 евро, като 100 заделях за хотел, храна, такси за да стигам до пътя, цигари(да, пропуших) и ваучер! Иначе като фантастична литература е добре. Вчера бяхте ли в отпуска? Ето ви моята история мили момичета за да си вземете поука! На мен тази история и втората и част толкова ми лъхат на измислица че няма на къде. Ааа не ги лекувам.

В момента единственото, което ми тежи е емоционалния товар, който продължавам да нося със себе си от онези дни. Част 1 преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 52610 пъти.


Карта сайта